Rechtsgebied

Familierecht- vakinhoudelijke cursus

1-daagse

  • Bedrijfsinformatie

  • Factuurinformatie

  • Overige informatie

Beknopte informatie:

Het gaat om een interactieve bespreking van recente jurisprudentie. Vanzelfsprekend kunt u ook uw eigen praktijkvragen inbrengen.

De inleiders zijn mensen die de advocatuur van haver tot gort kennen. Ze zijn advocaat of zijn het geweest en hebben later in hun carrière gekozen voor een ander juridische professie. Ze hebben bewezen didactische kwaliteiten alsmede inhoudelijke juridische deskundigheid op het niveau dat Servicehuis Advocatuur van haar docenten en trainers vereist.

Het gaat hen om een ding: hun toehoorders elk PO-uur blijven boeien tot in de toppen van hun vingers! U dwaalt niet af; u betreurt niet de afwezigheid van het kantoor en u schrijft zich in gedachten al in voor de volgende bijeenkomst over een half jaar.

Te behalen resultaten

  • U bent helemaal bij w.b. de meest recente jurisprudentie;
  • Uw eigen praktijkvragen zijn aan de orde gekomen en u heeft tips gekregen;
  • U heeft regionale collega’s ontmoet en kunnen netwerken.

Details & kosten

De training vindt plaats op maandag 28 november 2016 van 14:00 tot 17:15 in ’t Raadhuis te Nuland

Docenten: de heer Mr. Diks en mevrouw Mr. Steegmans

Punten:
3 NOVA PO punten
Prijs: € 117,00
BTW: vrijgesteld

Download de brochure

Wilt u deelnemen?

Misschien is dit ook interessant voor u?

Docenten

Joost Diks docent Servicehuis Advocatuur

Diks | de heer Mr. J.Th.M. Diks (Joost)

Joost Diks studeerde zowel Nederlands recht als notarieel recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Hij voltooide met goed gevolg de opleiding tot familierechtspecialist en scheidingsmediator van de vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS). Joost Diks is advocaat bij en mede oprichter van Advocaten Familie- & Erfrecht. Hij verzorgt veelvuldig cursussen en lezingen op het gebied...

Lees verder

Steegmans | mevrouw Mr. A.M. Steegmans (Maaike)

Maaike Steegmans heeft zowel notarieel recht als Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en vervolgens is zij enige jaren als kandidaat-notaris werkzaam geweest bij een middelgroot advocaten- en notariskantoor. Daarna heeft zij de overstap gemaakt naar de Universiteit Utrecht, waar zij werkzaam was als docent en onderzoeker bij het Molengraaff Instituut voor Privaatrecht....

Lees verder

Locatie & contact

't Raadhuis
Dorpstraat 7
5391 AV Nuland
073 – 53 23 582
't Raadhuis

Locatie op Google Maps