Burgerlijk Procesrecht

actualiteiten Burgerlijk Procesrecht

In de cursus Burgerlijk Procesrecht  passeren alle relevante ontwikkelingen op het gebied van procesvoering de revue; na afloop weet u welke consequenties dit heeft voor uw eigen praktijk. Uw kennis up to date houden is natuurlijk voor elke advocaat van het grootste belang, maar door de hectiek van de dagelijkse praktijk schiet dat er wel eens bij in.

De actuele onderwerpen

Tijdens de cursus burgelijk procesrecht komen de actualiteiten rond de dagvaardingsprocedure, de verzoekschriftprocedure, het bewijsrecht en het beslag- en executierecht aan de orde. Uiteraard wordt aandacht besteed aan het Wetsvoorstel vereenvoudiging en digitalisering procesrecht (KEI), waarmee de wetgever beoogt met ingang van 2016 het wetboek van burgerlijke rechtsvordering aan te passen, en aan de per 10 januari 2015 in werking getreden Ex-verordening. Bij het onderdeel beslag- en executierecht wordt ook aandacht besteed aan de mogelijkheden achterstallige alimentatie te innen als het LBIO het laat afweten.

Zoals bij al onze actualiteitencursussen kunt u uw eigen vragen over het burgelijk procesrecht van tevoren inleveren zodat de docent daar tijdens de cursus aandacht aan kan besteden.


Geen trainingen gevonden
Locatie: 't Raadhuis
Rechtsgebied
1-daagse   |    3 NOVA PO punten
Interactieve bespreking van recente jurisprudentie. Vanzelfsprekend kunt u ook uw eigen praktijkvragen inbrengen.
  • Kosten: € 117,00
  • BTW: vrijgesteld
Voor data & Incompany kunt u contact opnemen met het secretariaat:
info@merlijngroep.nl
073 532 3582