Pensioenrecht

actualiteitencursus Pensioenrecht

In een praktijk gerichte interactieve cursus pensioenrecht wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op pensioengebied en de relevante jurisprudentie.

Als advocaat heeft u in de praktijk vaak met pensioenproblematiek te maken. Denk daarbij aan zaken op het gebied van arbeidsrecht, letselschade en familierecht (echtscheiding en overlijden). In de ondernemingsrechtpraktijk speelt pensioen in geval van fusie & overname.

Actuele kennis op het gebied van pensioenrecht is dus voor elke advocaat onontbeerlijk.

  • U wordt voorbereid op de gevolgen van het wetsvoorstel in wording van Staatssecretaris Wiebes inzake het pensioen van de directeur grootaandeelhouder.
    De plannen van Staatssecretaris Wiebes hebben ook een enorme impact op de verdeling bij lopende echtscheidingen, de rechten van de partner nu en in de toekomst, maar ook op reeds afgewikkelde echtscheidingen. Wij leveren de input voor de juridische consequenties en de vragen die aan de Staatssecretaris gesteld zijn.
  • U krijgt in deze workshop uit de eerste hand onze voorstellen, maar ook een praktische leidraad hoe u nu al met deze situatie om kunt gaan.

Zoals bij al onze actualiteitencursussen kunt u uw eigen vragen over pensioenrecht van tevoren inleveren zodat de docent daar tijdens de cursus aandacht aan kan besteden.


Geen trainingen gevonden
Locatie: 't Raadhuis
Rechtsgebied
1-daagse   |    3 NOVA PO punten
In een praktijk gerichte interactieve workshop wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op pensioengebied & relevante jurisprudentie.

    De plaats en duur van de training bepaalt u zelf in overleg met uw trainer
    mevrouw Drs. Leene-Hoedemaeker