Rechtsgebied

Bestuursrecht – vakinhoudelijke cursus

1-daagse

Beknopte informatie:

Het gaat om een interactieve bespreking van recente jurisprudentie. Vanzelfsprekend kunt u ook uw eigen praktijkvragen inbrengen.

De inleiders zijn mensen die de advocatuur van haver tot gort kennen. Ze zijn advocaat of zijn het geweest en hebben later in hun carrière gekozen voor een ander juridische professie. Ze hebben bewezen didactische kwaliteiten alsmede inhoudelijke juridische deskundigheid op het niveau dat Servicehuis Advocatuur van haar docenten en trainers vereist.

Het gaat hen om een ding: hun toehoorders elk PO-uur blijven boeien tot in de toppen van hun vingers! U dwaalt niet af; u betreurt niet de afwezigheid van het kantoor en u schrijft zich in gedachten al in voor de volgende bijeenkomst over een half jaar.

Te behalen resultaten

  • U bent helemaal bij w.b. de meest recente jurisprudentie;
  • Uw eigen praktijkvragen zijn aan de orde gekomen en u heeft tips gekregen;
  • U heeft regionale collega’s ontmoet en kunnen netwerken.

Details

De plaats en duur van de training bepaalt u zelf in overleg met uw trainer
Docent: mevrouw Mr. de Groot

Download de brochure

Wilt u graag meer informatie?

Informatie aanvragen

Misschien is dit ook interessant voor u?

Docenten

Arditza de Groot docent Servicehuis Advocatuur

Groot | Mevrouw Mr. A.A. de Groot (Arditza)

Arditza de Groot studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en studeerde in 2003 af in de richtingen staats- en bestuursrecht, en (thematisch) publiekrechtelijke rechtshandhaving. In 2009 voltooide Arditza cum laude de specialisatieopleiding ruimtelijke ordenings- en milieurecht van de Grotius Academie. Zij is sinds 2004 als advocaat bevlogen aan het werk binnen het...

Lees verder

Locatie & contact

nader te bepalen
073 – 53 23 582
nader te bepalen